Arcobaleno  AfterSchool și Grădiniță Târgoviște

Avem un loc în care copiii să-și petreacă timpul învățând, socializând și dezvoltându-se armonios împreună cu prietenii și colegii lor. Un loc cald plin de caldură în care să se simtă ACASĂ!

O echipă de profesioniști îmbină armonios activitățile plăcute copiilor și specifice vârstei lor cu ce cele de însușire și aprofundare a cunoașterii.

Importanța pe care o dăm siguranței copilului ( clădire nouă, adaptată cerințelor ISU , căi de evacuare. Igiena, curățenia spațiului ( deratizare, dezinsecție, dezinfecție la 3 luni . Amabilitatea personalului. Prețuri decente Efectuarea cu acuratețe a temelor și lucrul suplimentar pentru acoperirea lacunelor ). Clădire nouă , modernă.

Spațiu pentru confort, odihnă, relaxare cu pătuțuri individuale. Mobilier modern adecvat vârstei ( pupitre individuale ) pentru studiu. 2 corpuri sanitare ( băieți și fete separat ). Săli de studiu pe grupe de vârstă.Rechizite, consumabile Xerox, imprimantă pentru fișe de lucru.Bibliotecă proprie. Curte securizată Biciclete, trotinete. Sală de mese.  Sală pentru activități sportive. Sală de joacă . Cladire Nouă, care corespunde cerințelor ISU cu 2 căi de evacuare de la etaj. Spații luminoase. Parcare generoasă. Poziție centrală.

 

Îngrijim copilul tău cu atenție!

Cunoaște-ne mai bine!

târgoviște

Strada JUSTIȚIEI, Nr. 2A, (vizavi de Stadionul Chindia)

Târgoviște, Dâmbovița 130017

L-S 08:00-19:00

©2021 Arcobaleno. Toate Drepturile Rezervate.