Misiunea

învățăm,ne jucăm și creștem împreună

Pentru cei dintre dvs care au un program prelungit la servici și nu au timp să fie alături de copiii lor după școală, ARCOBALENO vă pune la dispoziție programul After School, cursuri, ateliere.

O echipă de profesioniști îmbină armonios activitățile plăcute copiilor și specifice vârstei lor cu ce cele de însușire și aprofundare a cunoașterii. 

Din dorința noastră firească de părinți ce-și doresc să ofere copiilor lor un loc sigur unde să se relaxeze, să se distreze și să-și facă noi prieteni, a luat naștere Centrul Educativ Recreativ ARCOBALENO Târgoviște . Sunt cadru didactic cu o experiență de 8 ani la catedră, apoi absolventă a Facultății de Ştiințe Juridice. Am avut ocazia de a studia la PARIS diverse programe educaționale pentru copii, metode  și strategii noi. Apoi am acumulat o importantă experiență în lucrul cu copiii în ITALIA. Devenind mamă am decis să deschidem centrul ARCOBALENO unde se pune la dispoziția părinților și copiilor toată experiența din țară și din străinătate. 

Avem un loc în care copiii să-și petreacă timpul învățând, socializând și dezvoltându-se armonios împreună cu prietenii și colegii lor. Un loc cald plin de caldură în care să se simta ACASĂ!

Îmbunătățește viața copilului tău astăzi.

Adresa

Str Justiției Nr 2A Târgoviște

telefon

0721996570

Email

nicoleta@arcobaleno.ro

târgoviște

Strada JUSTIȚIEI, Nr. 2A, (vizavi de Stadionul Chindia)

Târgoviște, Dâmbovița 130017

L-S 08:00-19:00

©2021 Arcobaleno. Toate Drepturile Rezervate.